Venus Hill

21 aug 2012 ZATERDAG SPELEN WE OP WELKOM THUIS IN ROTTERDAM OM 20.00!!

Written on August 21, 2012   By   in news 2012, Nieuws

welkom_thuis_festival2 Zijn jullie alweer terug van de vakantie? Lijkt deze alweer ver achter je te liggen. Hoe kun je de energie en het ontspannen gevoel opgedaan tijdens een vakantie toch zo lang mogelijk proberen vast te houden?

Kom naar het Welkom Thuis Festival, za 25 augustus van 14.00 tot 21.00 uur.

Het vakantiegevoel houden we nog even vast met mediterrane en Caribische muziek, een Ukulele play along, heerlijke hapjes en drankjes, vakantie verhalen, een craftymarkt, een zingende ijscoman, ontroerend straattheater, een tweepersoons tapasrestaurantje en meer. Dolly’s Datingservice breidt het programma aan elkaar met natuurlijk de datingservice, leuke anekdotes, de oh en de ah’s popquiz enzovoort. Het Welkom Thuis Festival wordt afgesloten met zomerse ska gezelligheid van Venus Hill.
Ook voor de kinderen geen saai moment. Zij kunnen zich uitleven op de circusspeelplaats van Rotjeknor, pizza bakken op een fietsoven, meespelen met De Muzikanten van Hamelen, straattekeningen maken met stoepkrijt en vakantieschilderijtjes fabriceren van textiel. Maar ook voor de volwassenen geldt DOE MEE als je het loungen en de cocktails op het tropische strandje zat bent.

WTF-flyerProgramma
14.00 u Cuata, mediterrane en Caribische muziek
14.30 u Dolly’s Datingservice
15.00 u Buurman op vakantie
15.30 u De muzikanten van Hamelen
16.00 u Cuata, mediterrane en caribische muziek
16.30 u Dolly’s Datingservice
17.00 u Ukulele Play along
17.30 u Circus Carwash
18.00 u Cuata, mediterrane en caribische muziek
18.30 u Nilo Berrocal’s Italiaanse taferelen
19.00 u Dolly’s Datingservice
19.30 u Buurman op vakantie
20.00 u Venus HillÂ

Het Welkom Thuis Festival is een cultureel festival dat alle zintuigen streelt. Een beleving die wordt gedeeld met vrienden en familie en iedereen na de vakantie weer welkom thuis heet en het vakantiegevoel nog even vast houdt. Het Welkom Thuis Festival geeft de bewoners van Rotterdam en van Katendrecht, een gevoel van thuiskomen en zich thuis voelen. Nog een laatste zomervakantiedag. Het Welkom Thuis Festival heeft een open sfeer waar ontmoeting en uitwisseling plaats vindt tussen verschillende bevolkingsgroepen en tussen verschillende multiculturele groepen.

PS Venus Hill speelt in iets kleinere bezetting een ska setje, kom gezellig langs, er is geen entree!
http://www.theaterwalhalla.nl/

xx
Venus Hilll