Venus Hill

Van dipje naar er weer tegenaan! Versterking gezocht!

Written on February 20, 2017   By   in news 2016, Nieuws

Wat waren we lekker bezig. Pre opnames aan het maken en al een heel eind op weg. Nog een optreden in de Bastille gedaan. En
Niet lang daarna werd Bente ziek. En niet zo’n beetje ook.
We besloten het even aan te kijken. En even de opnames on hold te zetten.

Daarna ging Liesbeth haar liefde achterna. Wat gunnen we het haar, maar wat vinden we het jammer dat we haar moeten missen. Het was heerlijk spelen met haar. Wellicht komt ze nog eens invallen, maar gezien ze nu in het Zuiden woont bij haar nieuwe liefde zit ze niet meer om de hoek. Jammer voor ons, fijn voor haar en haar familie en vriendje.
Maar jullie zullen haar vast nog op podia zien want ambitie heeft ze en spelen kan ze ook erg lekker en goed. Wij wensen haar veel geluk in het Zuiden dse Lands en hopen dat ze nog eens komt buurten in Amsterdam. ūüôā We hbben genoten van de tijd dat ze bij ons was.

Nou toen was ons geluk nog niet op. Want Roosje besloot ook na haar bevallen hoewel wel weer teruggekeerd bij ons;  Dat baby en 3 bands toch wat teveel van het goede is.  Oef. We kunnen het ons voorstellen, maar een bummer was het wel. Met al haar inspiratie en muzikaliteit was het toch niet meer te combineren. En dan ook nog een drukke baan erbij. Ja er moesten keuzes gemaakt. Leuke eigenzinnige meid met super lekkere zanglijnen en blazerslopen. Maar helaas niet meer bij ons. Al houden we contact. We gaan haar missen met haar altijd net andere twist in de nummers.

We hebben de afgelopen tijd wel gewoon geoefend en even gekeken hoe het met Bente gaat. Helaas is ze nog steeds ziek, En we hebben geen idee hoe lang het nog duurt.¬†Maar we gaan niet bij de pakken neerzitten. We gaan weer op¬†zoek naar versterking! We hebben zo’n fijne basis dat we nu flink gaan zoeken naar extra blazers. En mogelijk ook extra zang. Zodat we binnen afzienbare tijd (mei) weer op de buhne staan. We hebben al enkele leuke opties qua optredens staan!
En gaan weer aan de bak! Gelukkig zijn er al wat leuke vooruitzichten nu om met ons mee het podium op te gaan. Meer nieuws volgt snel! Mocht jij iemand kennen of zelf interesse hebben om met ons muziek te maken. Mail ons dan!! Op info@venushill.net